Arvoisat lukijani. Pyytäisin pientä neuvoa. Vaimoni täyttää vuoden viimeinen päivä 50-vuotta. Ja nyt tietenkin pitäisi keksiä jotakin jolla häntä muistaa. Lahja ei saa olla kallis. Kuten muistatte jossain vaihessa kerroin, että hän on hiukan "säästäväinen" ja rahamme ovat yhteisiä. Elikkä kummallakaan ei ole omia rahoja. Palkkamme tuli jopa yheentenaikaan samalle tilille. Ja nytkin kummallakin on oikeus käyttää toisiemme tilejä. Hän ei perusta koruista eikä muusta sellaisesta. Tietenkin kun kysyn mitä hän haluaisi synttärilahjaksi, vastaus on "ei mitään" ja hän tosiaan tarkoittaa sitä. Mutta kuitenkin. Kyllähän sitä aviomiehen pitäisi kai jotenkin muutenkin muistaa, kuin toivotuksella tommoisena päivänä. Visainen on pulma:" Jotenkin muistaa muttei saisi maksaa mitään". Ehdotuksia pliis!! Aikaa on vielä hiukan.

   Kävimme tänään kaupoilla. Ostimme lähinnä säilyviä jouluruokia. Mitää erikoista ei tarttunut mukaan. Elikkä tuhlasimme päivän pyörimällä kaupoissa ja syömällä Hesessä.

   Loppu päivästä kehystimme tyttäremme maalaaman taulun. Tai oikeastaa teimme kehykset ja maalasimme sen. Taulun kiinnitämme huomenna paikalleen kehyksiin ja sitten vain se seinälle. (senkin vaimo sanoi olevan synttärilahjan.Siis ton työn teon)

   Klassista musaa