Sunnuntai aamua kaikille. Leivinuuni lämmitettiin siis tänään kun tuo eilinen meni tuolla kaupoilla. Mitä sitten sinne laitetaan, se päätetään tuossa hetkenkuluttua kun se alkaa olla lämmin. Hiiva olisi kyllä ostettu, rasvaa on myös ja jauhoja erillaisa vaikka kuinka. Ehkäpä siis sämpylöitä, ehkäpä taaskin myös pullaa. Vaimo meinaa esivalmistella jouluksi immelletyn perunalaatikon ja porkkanalaatikon. Katsotaan nyt mitä saadaan aikaiseksi.

    Lyhdynkin lasit ovat valmiit juotettavaksi. Sitten sovitus ja pieni trimmaus ja tuikku sisään palamaan. Mitä sitten seuraavaksi teen? siitä ei ole nyt ihan vielä tietoa. Suunnitelmia kyllä on, mutta kun pääsis alkuun ja saisi taas sen intohimoisen fiiliksen. Sittenhän sitä ei voi lopettaakaan.

   Aika vähissä taas kirjoitusten aiheet. Arki ja joulu painavat päälle. Mitään erikoista ei tapahdu. Eipä siis ole mitään kirjoitettavaa. Mistä en ole jo kirjoittanut. Noita elämää pohtivia blogeja on vaikka kuinka paljon. En jaksa ja halua mennä mukaan syvälliseen pohdiskeluun elämän ja elämisen sietämättömästä keveydestä ja tarkoituksesta. Haluan pysyä enemmän arjessa ja ihmisen arjen voittamisessa. Olen siis arjessa elävä ihminen. Kamppailen arkisten asioiden kanssa. Elän tavallisen duunarin arkea parisuhteessa tavallisen naisen kanssa iloineen ja murheineen. Siis tavallista arkea!

   Musana Erik Satie