Taas tuli siis leivottua. 72 kpl sämpylöitä ja 64 kpl korvapuusteja. Lisäksi vaimo tekaisi pikaisesti mustikkapiirakan ja 2 kpl kääretorttuja(mansikka ja omena). Ruoka odottelee tuossa vielä uuniin laittoa. Riisibroileria ja vehnänalkiopastaa kalkkunasuikaleilla. Lisäksi vielä "sangenkermainen kalkkunafilee". Siinähän sitä sapuskaa alkuviikolle asti.

   Lasityötä rupean myös taas tekemään. On ollu hiukan väsähtänesyyttä. En ole oikein jaksanut keskittyä tuohon tekemiseen. Jospa sitten kohta sais aikaiseksi.

   Huomenna käydään tyttären luona keskisellä uudellamaalla. Viedään heidän koiruudelle ruokaa ja heille itselleen pulla ja kääretorttua. Ehkäpä myös mustikkapiirakkaa. Ja tietenkin myös rahaa. Eihän opiskelijoilla sitä ole. Tytär tuntuu tykkäävän tuosta lasialasta. Jokohan löytyi hänelle oma-ala. Toivottavasti. Tai no joo. Ehkäpä moniala taiteilijana on kivempaa ja antoisempaa työskennellä. Ainakin minusta olisi. Olen hänelle kateellinen ja tietenkin onnellinen hänen puolestaan. Voisimpa minäkin tehdä mitä haluan.

   Musana Juicea