Jääkukka tulee sen nimeksi ja olen piirtänyt jo ohjeistavan suunnitelman. Ohjeistava siksi, että yleensä lopullinen muoto tulee vasta tehdessä. Aina huomaan jotain jonka muuttamalla teoksesta tulee paremman näköinen. Ensimmäinen pala on jo leikattu ja jatkan hiomalla sen reunat. Käytän sitä seuraavan osan muottina.

   Jospa vastailis noille jotka on kommentoineet tuonne aikaisempiin  kirjoituksiini.
 Herkku: Sämpylöistä tuli oikein hyviä. tein oman pääni mukaan ja ehkä laitoin hiukan liikaa ruishiutaleita. Peittävät vähän puolukan makua. Kokonaisena säilyneet puolukat narskahtavat mukavasti hampaissa ja antavat makunsa siinä vaiheessa. Uunipuuro jäi lopuksi tekemättä. Arvelin uunin liian lämpimäksi jolloin puuro olisi hiukan palanut liikaa. Pieni "palaminen" tekee puurosta vaan parempaa.

   Ikkunaiines: Kun noita pullia tulee n. 65kpl niin jos laittais vahemmän pellilleen niin täytyis vaihtaa peltejä uunissa aika monta kertaa (4-5). Nyt selvisin kolmella pellillisellä. Lisäksi vielä saman verran sämpylöitä. Aikaa menisi aivan liikaa. Näin pääsen helpommalla. Nykyään vaimoni ei enää leivokkaan pullia, mutta silloinkun leipoi, oli ne kyllä parempia. Minä ehkäpä teen näistä terveellisempiä. En käytä rasvaa ja sokeria ihan niin paljon kuin ohjeissa sanotaan Teen arkipullia. Voi ottaa vaikka aamupalallakin. Pieniä arjen iloja.;))

   Musana Blackmore`s Night