tänävuonna on kärsitty. Yllätys oli melkoinen. Kaikki duunarit oli paikalla. Vain esimies oli kipeä.Hänhän nyt ei ole töissä niin tärkeä. Työt kyllä tulee tehtyä ilman häntäkin. Töitä oli myös aika vähän ja niinpä hommat menikin enemmän jutustelun merkeissä. Mukavaa joulukiireiden jälkeen.

   Muutenkin oli rauhallinen päivä. Asiat menivät omalla painollaan. Ollaan toivuttu juhlapäivistä. Ainakin siis minä. Vaimo meni taas aikaisin nukkumaan. Onkohan sillä jonkin sorttinen morkkis? En vaan tiedä mistä. No en usko. Enemmänkin hermostunut siivoamisesta. Hän ei tykkää noista koirankarvoista.Ja tuosta pienemmästä lähtee karvaa aivan uskomattoman paljon.
27123.jpg
 Ehkäpä en auttanut häntä tarpeeksi siivoamisessa. Kyllähän minä imuroin koko talon. Ilmeiseti hän vain väsähti koirien ulkoiluttamiseen.Minä taas katson sen kuuluvan koirien omistajille ja flunssassa en viitsinyt osallistua koko hommaan. Pidän kyllä koirista, mutta en halua niitä itselleni. Pidän mukavasta elämästä ja koirien hoitamisessa on kuitenkin omat velvollisuutensa.

   Musana Nightwish