Ja hyvin nukutti. kolme tuntia meni sikeästi. Eilen saamani tulehduskipulääkkeet ovat jo vissiin auttaneet. Ei nuo nivelet vaivaa niin paljon ja antoivat nukkua.

   Kävin eilen siis lääkärissä. Sain noita tulehduskipulääkkeitä, vatsasuoja lääkkeitä ja Arthrylia eli lääkettä nivelrikkoon. Toi viimeinen auttaa vaan niin hitaasti, että pitää ottaa ensin noita toisia. Tulehduskipulääkkeenä  oli Pronaxen(tai jotain sinne päin). Tuntuu ainakin auttavan. Joskus sain samaan vaivaan ihan Burana 600:sta. Se ei tehonnut, joten nyt tälläisiä. Vatsasuojalääke etten saa vatsahaavaa, kun joutuu käyttämään noita vähän pitenpään. Arthryl ei varsinaisesti paranna(nivelrikkoahan ei paranna mikään), mutta kuulemma liukastaa nivelet ja siten eivät vaivaa niin paljon. Hyvä edes niin.

   Töissä taas molemmat päivät olivat helppoja. Töitä oli vähän ja työntekijöitä tarpeeksi. Mukavaa!

   Muuta en olekkaan saanut aikaiseksi. Kävin tänään kaupassa tullessani töistä. Ostin viikonlopun ruuat. Huomenna on sitten hammaslääkäri, jos hän on parantunut flunssasta. Kerran jo perui aikaisemmin tälläviikolla olleen käynnin. Sen sitten näkee huomenna.

   Musana taas Anna Netrebko