26900.jpg
Nyt ilta on jo rauhoittunut. Vaimo meni jo nukkumaan. Koirien karvat on imuroitu pois ja arkimatot on taas lattialla. Tyttären koirista irtoaa aina tuota karvaa paljon ja vaimo halusi ne imuroitavaksi pois ennenkuin aamulla tulee hoitolapset. Nyt on imuroitu ja siivottu ja rauha palannut kotiin. Katsottin myös   nti Marblen telkkarista. Uutiset katselin jo yksin. Huomenna on siis taas työpäivä. Toivottavasti porukkaa on töissä enemmän kuin viimeviikolla. Onneksi on lyhyt viikko edessä.

   Uudenvuoden lupauksia en anna. Yritän pudottaa tuon painoni sinne 75 kiloon. Yritän myös kestää muita ihmisiä paremmin kuin männä vuonna. Koskee myös kaikkein lähimpiä ihmisiä. (myös työkavereita) Vaikka ei se aina niin helppoa ole.

   Tuon Viirun (Terkkuja Viirulle) kanssa taidamme olla jotenkin hengen heimolaisia tai ainakin ajatukset sattuvat välillä kohdalleen. Ainakin ikämme ovat suunnilleen samat ja myös nuo tuntemukset parisuhteen ongelmista osuvat yhteen. Hän on vain rohkeampi ja on tehnyt ratkaisunsa. Minä tosiaan pelkään menettäväni liika ja yritän luovia eteenpäin edelleen avioliitossa. Saas nähdä kuinka onnistun. Ei se aina niin helppoa ole, mutta yritetään. Jaksamisia vaan Viirulle.

   Herkku tuolla omassa blogissaan aikoo pitää päiväkirjaa tänävuonna lukemistaan kirjoista. Jospa minä otan oppia ja rupean ottamaan kuvia valmistamistani lasitöistä ja laitan ne näkyviin tänne jonnekin valmistumis päivämäärineen. Kunhan nyt saan taas jotain aikaiseksi.

   Musana Nightwish