Itse asiassa vasta osa ruuasta. Tämän päivän ruoka ei ole vielä uuniin mahtunut. Uunissa on parhaillaan broileririisi, broilerijauheliha-makaroonilaatkot ja kalkkunafile. Ennen niitä vaimo leipoi joulun viimeiset tortut, mustikkarahkapiirakan ja kaksi kermaviilikakkua. Itse toimin laivonnassa lähinnä avustajana ja juoksupoikana. Sämpylät ja pullat siirrettiin seuraavaan leivonta päivään. Kohta laitan kalan uuniin. Kasviksia myös täytyy laittaa.

   Siinähän tuo päivä onkin melkein mennyt. Sound of musiciakin tuli katsottua. Ja niin. Aamupäivä meni joulukoristeita riisuessa. Kuustahan meillä ei ollutkaan. Kuusen aika tulee sitten jos joskus lastenlapsia tulee maailmaan. Niillehän toki täytyy kuusi olla.

   Loppuillan  ohjelmasta ei ole vielä tietoa. Telkustakaan ei taida tulla mitään erikoista. Eiköhän vaimon kanssa syödä takkahuoneessa uunikalaa suikaleperunoiden ja kasvisten kera. Kynttilät ja valkkari kuuluu vissiin myös ohjelmaan. Ja jutustelua ihan kahdestaan. Olisikohan tämä jotain yritystä parantaa välejämme. No ei meillä huonot nytkään ole. Ihan vaan tuo arki tuppaa tulemaan liiaksi päälle. Jos tälläiset hetket vähän rikkoisi sitä ja piristäisi. Yritetään ainakin. Lisä ohjeita teiltä arvon lukijani toivoisin saavani. Olette varmaan muodostaneet jonkinlaisen käsityksen meistä ja meidän elämästä. Olisin kiitollinen.

   Musana taas Nightwish