Sunnuntai aamussa taas mennään. Laitoin leivariin tulen. Saa tehdä sitten ruokaa viikolle. Tänään sitten herkutellaan Pykeijan lohella. Valkkari täytyy vielä laittaa viilenemään. Ei tässä juhlita mitään erikoista. Haetaan vain hyvän ruuan tuomaa vaihtelua arkeen. Ja sitä vaihtelua tässä tarvitaan.

   Heräsin jo aikaisin aamulla, taisi olla viiden maissa, armottomaan päänsärkyyn. Siitä ilmeisesti johtui tuo eilinen poissa oleva tunne. Tuntui kuin päästä olisi verisuoni katkennut. Siinä ehti miettiä jo vaikka mitä. Rapulasta ei ollut sitten kyse. Joku kuitenkin sitäkin miettii. En juonut kuin yhden pienen konjakin illalla tädin muistolle. Join kahvia ja otin särkylääkkeen ja menin takaisin nukkumaan. Ihmeekseni sainkin hiukan nukuttua lisää. Nyt jomottaa vain niskaa  ja tuota olkapäätä. Olo on siis parempi.... Ainakin jonkin verran.

   Vastaan myöhemmin päivällä tuohon Kompostin heittämään neljän meemiin. Heti kun jaksan keskittyä vähän paremmin. Taidanpa nyt mennä imuroimaan tuon yläkerran. Saa hiukan liikuntaa ja veren kiertämään. Jos se vaikka herättäis lopullisesti.

    Ei musaa
     kestä pää
     hetkellä tällä
    Mitähän tekis
    omalla elämällä