Torstai illassa taas mennään. Työpäivä oli eilistäkin rauhallisempi. En olisi uskonut. Joku töissä puhui jo kesästä, kun ei ollut töitä paljon. Meillä kun nuo kesät tuppaa olemaan hiljaisia. No hyvä niin. Kai se on vaan tyyntä myrskyn edellä.

   Tuo olka alkoi taas vihoitella. Ensiviikolla on taas mulla lekuri. Sain aikaiseksi tilattua ajan. Jos sitten keksittäis jotain tuohonkin vaivaan. Pääsisi vaikka röntgeniin, niin nähtäis onko tuo nivelrikkoa vai jotain muuta. Jos sais siihen jotain helpotusta.

   Hyvä Tohtorix. Kai me kaikki blogailijat ollaan jonkin sortin "tirkistelijöitä". Meitä kun kiinnostaa toisten tekemiset ja tekemättä jättämiset. Ja kaikki muukin tapahtuma mitä toisille tapahtuu. No hyvä vaan että meillä on tälläinen virtuaalinen tuki ympäristö. Kyllähän se meitä varmasti jollain tasolla auttaa. Ainakin helpottaa itseäni kun tänne kirjoittelee. Itsestäni kuitenkin tuntuu jaksaisinko lukea näin tavallisesta elämästä. Täähän mun elämäni on kuitenkin vain työssä käyntiä ja kotona oloa. En käy kapakoissa, joten ei tule tehtyä juovuspäissäänkään edes mitään skandaalin poikasia.;) Rapulaakaan ei ole ollut vuosiin. Ei onneksi mikään paha asia. Yksinkertaista tavallista elämää.

   Ämmä: Lasikäärme on nyt hiukkasen jäähyllä. En ole onnistunut vielä ratkaisemaan pään teko ongelmaa. En saa siitä mieleistäni. Odottaa ratkaisua. Mielekästä sellaista. Aattelin tehdä väliin jotain helpompaa kuten pienen lasimobilen mallina tuo jääkukka työ. Pienenpiä kukkia käyttäen. Saa nyt nähdä.

   Musana Anna Netrebko