Nyt sitten yritän lepuuttaa tuota olkapäätä. Tosin tuossa tuli putsattua liesi ja pyyhkiminen ei tuntunut kylläkään sopivan olalle ollenkaan. Pitää siis olla varovaisempi.

   Hyvinhän Suomenpojat eilen taisteli itsensä eteenpäin Torinossa. Jääkiekkoilijat välieriin ja curlingmiehet loppuotteluun. Hyvä he. Jospa sieltä tulisi se kaivattu kultainen mitali. Toivotaan!! Minkallainen curling  hurmos siitä syntyiskään jos (ja kun) kultaa tulisi. Nyt jo on curling radoilla havaittu käyttäjä määrissä lisäystä. Eipä silti. Katselin jo muutama vuosi sitten itsekin tuota lajia. Olisi kiva ollut kokeilla, mutta noita ratoja kun ei ole lähellä. Nyt ei nuo nivelet varmasti kestäisi. Luulen ainakin.

    Alkaakohan minusta tulla vanha? Olenko muka jo luovuttanut? Katsotaan kun  tuo kesä saapuu niin kyllä aijon taas pyöräillä töihin. Uinti on nyt jäänyt vähemmälle, kun tuo olkapää rupeaa aina vihoittelemaan. Ei tykkää noista käsiliikkeistä uidessa. Joku kyllä nyt tarjoaa vesijuoksua. Olisi kyllä varmasti hyvä kuntolaji, mutta kun se vauhti on niin onneton. Ei tunnu mulle tarpeeksi "miehiseltä" lajilta. Anteeksi vaan hyvät naiset! Ehkä tämä on vaan viimeistä rimpulointia tutkainta vastaan.

   Kyllä tuo olkapääkin vaan kummasti "estää" tuota kuntoilua. Esimerkiksi kävelylenkitkin ovat jääneet vähemmälle, kun jo parinkilometrin lenkin jälkeen olkapää alkaa tulla kipeäksi. En tiedä mitä sitten nuo sauvat tekisi?  Saisiko niillä paremman liikken tuohon olkaan? En tiedä. Täytyy nyt vain tutkailla ja funtsia mitä tekisi.

   Miikalle ja Tohtorixille: Älkää vain ruvetko kovasti sanailemaan.;)  Keskustelusta kyllä tulisi varmaan mielenkiintoista.

   Musana ihan vaan hiljaisuutta

   PS. Tohtorix.... mihin katosit? Kaipaan sua ;)!!!