Leivarissa tuli taas tänäänkin. Tosin nyt en leivo. Säästelen tuota olkapäätäni. Taikinan vaivaaminen ja pullien pyöritys ei tee hyvää sille. Ruokaa uuniin sentään laitetaan, ettei mene pelkästään lämmitykseksi. Tänään en siis tee sitten sen enempää kuin eilenkään. Lueskelen tuota Potteria ja olen ja rentoudun. Potteria luin eilen yli 200 sivua. Tänään varmasti ainakin saman verran. Ulkoilla kyllä varmaankin täytyisi. Eilen sekin jäi tekemättä.
 
   Vaimolla on nyt sitten oikein kunnon flunssa. Kuumettakin oli eilen 37,8 astetta jossain välissä. Hänenkin päivänsä menee sitten levätessä. Yritin tarjota tuota kirjaa luettavaksi, muttei innostunut. Ollaan siten nyt molemmat hiukan vajaa kuntoisia.

   Curlaat sai sitten hopeaa. Ihan hyvä sekin vaikka kyllä jo odotettiinkin kultaa alkupelien esitysten perusteella. No ei sitä joka pelissä voi onnistua. Ja tuossa viimeisessä tuntui joka heitto menevän hiukan pieleen. No hyvä se hopea on. Ei voi valittaa. Onnea vaan Suomen curlaajille. Jääkiekossa  päästiin kulta otteluun. Hyvä sekin. Ja vielä vastaan saamme Ruotsin. Sitä matsia ei voi jättää katsomatta. Peukut ja varpaat pystyyn huomenna!!

   Musana Schumanin pianomusaa