Ja todellakin nukuttu. Kolme tuntia putkeen. Kuinkahan tänä iltana sitten käy? Saankohan unta? Jää nähtäväksi. Liika on aina liikaa. Tosin univajetta olikin ja on vissiin vieläkin. Alkuviikosta tulikin nukuttua liian vähän. No illalla näen sen sitten.

   Tuossa aikoinaan kirjoitin musiikista. Lisätään siihen vielä juttua hiukan. Nykyään kuuntelen enenevässä määrin oopperaa ja siihen verrattavaa musiikkia. Puccini on mieli säveltäjä. Hänen käuniit melodiansa viehättävät erittäin paljon. Hänellä taustamusiikki muotoilee laulun melodiaa kauniisti tehostaen samalla laulajaa.  Toki myös muita ooppera säveltäjiä kuuntelen mielelläni.
 Nykyään soi usein tietsikasta Anna Netrebko(parhaillaankin). Hän on laulajana mulle uusi löytö. Nuori venäläis laulaja. Aivan upea ääni.
 Kun vain olisi enemmän rahaa ja mahdollisuuksia käydä oopperassa. Ja olisihan seurakin mukavaa. Vaimo ei tykkää yhtään oopperasta.Ei tosin ole koskaan käynytkään. Mielipide on muodostunut radiosta ja tv:stä muodostuneen kuvan varassa. Ja paikan päällä sen kuitenkin vasta ymmärtää mitä se oikeasti on.
 Kysymys lukijoille. Kuinkas moni on käynyt oopperassa? Ja mitä on siitä pitänyt? Ja jos ei ole käynyt, niin miksi?

   Kiitokset Ikkunaiinekselle kannustuksesta. Kyllähän mä yritän. Olisi vaan mukavampaa kirjoittaa kun päivän aikana tapahtuisikin jotain. Mutta tää on vain tätä keski-ikäisen miehen harmaata arkipäivää. Mitään ei tapahdu. Työtä, kotia ja lasitöitä. Siinä nää talvipäivien ekstrat.

   Musana Anna Netrebko