Torstaissa mennään. Sopivat päikkärit on nyt nukuttu. Pari tuntia sopivan unen mailla. Eilen, niinkuin arvasinkin, en saanut unta sitten millää enää illalla. Lopuksi nukuin nelisen tuntia huonosti ja heräsin ennen kellon(puhelimen) soittoa jo kolmelta. Koko työajan oli vähän sekalainen olo. Huomenna kuulee olenko jotain mokannut väsyneenä. Toivottavasti tänäiltana saan unen päästä kiinni paremmin.

   Nyt sitten mulla soi tietsikalta Prokofievin Romeo ja Julia baletti. Kiitos Tohtoririx:n. Hän mainitsi sen tuolla omassa blogissaan. Täytyi minunkin pitkästä aikaa kuunnella sitä. Just niin upeeta musiikkia onkin kuin muistelin. Kiitos Tohtorille. Tää on lääkettä sielulle ja mielelle.

   Nyt en taas saa tuota laihdutusta aikaiseksi millään. Nytkin mulla on edessä viinirypäleitä, päärynä, hiukan suklaata(tummaa) ja konjakkia. Ja koko ajan on nälkä (ja jano). Täytyy siis saada illalla se yksi(1) konjakki. En tiedä miksi. Myöhemmin vielä muutama sämpylä. Ja liikuntaa ei sitten millään. Aina löytyy joku tekosyy. Liian kylmää, liian märkää tai tuulista tai kolottaa polveen jne. Täytyisi vain alkaa tsempata tosissaan. Muuten ei kunnian kukko laula. Onneksi tuo paino ei ole vielä noussut kuin 81:een kiloon. Se vain lähtee nousemaan niin salakavalasti. Ja se 75kg on yhä tavoitteena ennen ensikesää. Tsempata vaan täytyis. Jos sitten vain saisin aikaiseksi.

   Musana Prokofiejevin Romeo ja Julia