Huomenta! Laitoin juuri leivariin taas tulen ja puut ritisevät ja paukkuvat nyt kodikkaasti. Normaalit lauantai päivän kuviot. leivotaan sämpylää ja "arjenmielialankohotuspullia". Teen niistä aina vähän "terveelisempiä". Vähemmän rasvaa ja sokeria. Hyviä ne on silti ja kohottavat mielialaa harmaassa arjessa.
  Ruokaakin laitetaan uuniin niinkuin tavalisesti. Riittää taas pitkälle viikkoon. Nekin helpottavat arjen aherrusta. Arki on siten helpompaa.

    Yllätyin iloisesti, kun aamulla teksti-TV:tä lukiessa huomasin Lordin voittaneen Euroviisu karsinnat. On tälläkertaa ainakin erillainen ja persoonallinen esiityjä porukka Suomesta. Ja kappalekkaan kun mun mielestä ei kuullostanut huonolta, noin toisella korvalla kuunneltuna. Muita kappaleita en sitten kuullutkaan kuin pieniä pätkiä ja ne ei hyvältä kuullostaneet.Kaikkia en edes kuullut.

     Menin illalla jo aikasin nukkumaan. Taisi kello lähennellä puoli kymmentä. Heräsin sitten tuossa aamulla   hyvin nukutun yön  jälkeen jo kuuden maissa. Enpä tosiaan ole nukkunut näin hyvin pitkään aikaan. Olin aika väsynyt, kun en nukkunut eilen enää päikkäreitä työn jälkeen. Nyt on siis aika hyvä olo. Vaihteeksi.

   Musana virsiä sinfonisesti