Ei oikein ole mitään kirjoitettavaa. Vaihdoimme kalusteet taas kerran. Keittiössä on taas entiset pöytä, tuolit ja sohva. Nyt sinne mahtuu taas kuusi syömään kerralla. Vaimo on tyytyväinen ja minä jo väsähtänyt tähän ainaiseen huonekalujen siirtelyyn. Nyt saa luvan olla näin. Lupasinkin vaimolle seuraavalla kerralla polttavani koko kaluston. Lähellä oli jo nyt.
 
    Eipä tässä muuta tänään olekaan ehtinyt tehdä. Ensi yönä taas aikainen aamu. Oikeastaan ei olisi minun vuoroni, mutta kaveri on lomilla ja jonkunhan tuokin vuoro on tehtävä.

   Onneksi tämän  viikon jälkeen alkaa viikon loma. Jos se vaikka rentouttaisi. Tuskin näin kylläkään käy. Täytyy lähteä itäsuomeen tyhjentämään isäni asuntoa. Suurin osa tavaroista on jo niin huonossa kunnossa, että joutavat kaatopaikalle. Jotain tuolia voisi ottaa korjattavaksi ja ehkäpä sohvapöytä. Viiskytluvun tyyliä molemmat. Sohvat ovat uudenpia ja erittäin huonokuntoisia. Kaatopaikalle vain. Sitä krääsän määrää joka siellä on, on vaikea käsittää. Kaatopaikka tavaraa. Parhaat palat ovat varmaankin jo siskot korjanneet pois. Hyvä niin. Meilläkin on tuota tavaraa aivan liikaa. Pitäisi varmaan muuttaa jonnekin, että tulisi heitettyä liika tavara veke.

   Musana taas klassista