Tulin hetki sitten taas töistä kotiin. Olen nyt syönyt ja kohta painan pään tyynyyn ja otan muutaman tunnin päivätirsat.Onneksi nyt tuntuu olevan töitä suht kohtuullisesti ja ainakin toistaiseksi kaikki töissä. Ei siis ongelmia sillä saralla. Hyvä niin
  
   Tohtorixille. Eihän tuota nivelrikkoa tuosta olkapäästä ole virallisesti todettu. Oletettu vain kun noista sormista ja vasemmasta polvesta on reumalääkäri todennut sen. Tosin silmämääräisesti. Nivelet ovat sen tyypillisesti  paksuuntuneet. Oireet on kyllä vahvasti samanlaiset ja kun oikeastaan kaikissa muissakin nivelissä on samantapaisia tuntemuksia. Esimerkiksi vasemmassa, olkapäässä kivistää aivan samalla lailla kuin oikea, vain harvemmin ja jomotus on vähäisempää. Ranteet on jo luku sinänsä. ne kivistävät aina samaan aikaan kuin nuo sormetkin. Oikea polvikin oireilee silloin tällöin. Röntgeniä ajattelin seuraavalla kerralla pyytää.
 Kiitos vaan huolenpidosta. Kyllä tämä tästä. Vanhuus ei tule yksin. Ja täytyy vain todeta tuo monissa yhteyksissä sanomani lause:" se mikä ei tapa, se kiduttaa" ;)

   Sisko hyvä. Niinhän se on. Niveliäkin pitäis hoitaa ja meidän pitäis kuntoilla. Kuitenkin kohtuudella. Hyvä lihas kunto olisi näissäkin vaivoissa se A ja O. Kokeilla kannattaa ainakin Zinaxinia tabuina ja kylmävoiteena. Kylmävoiteista tuo Zinxiin on auttanut mua kaikkein eniten. Sitä suosittelen.

   Oi Kehrääjäiseni. Kiitoksia kivuttomasta palasesta. Se auttoi henkisesti heti. Nauti ihmeessä kivutomista hetkistä. Kivuttomat hetket on mukavaa ylellisyyttä. Sitä oikein hätkähtää ja ihmettelee kun joskus sellainen hetki pääsee yllättämään.

   On se mukavaa, kun täältä saa näitä apuja netti Ystäviltä. Se lämmittää mieltä ihan kummasti.  Kiitoksia!

   Musana Anna Netrebko