Taas leivarissa tuli, taustalla soi virret ja ulkona paistaa aurinko ja on kymmenkunta astetta pakkasta. Puut ovat kauniissa kuurassa.
54767.jpg
 Tämän kuvan nappasin alakuistilta viisiminuuttia sitten(T-paita päällä, hieman viileää).
Nivelet taas hiukan vaivaa. Kipuilevat useampikin yhtä aikaa.

   Vaimo sanoi leipovansa mansikkakääretortun, kun minä en tällä kertaa leivo. Laitetaan ruokaa itsellemme ja tyttären koiruuksille uuniin. Siinähän sitä tekemistä onkin hiukan.

   Tietokone ei eilen suostunut sammumaan. Toivotaan että oli joku väliaikainen juttu. Lisäksi nyt aamulla tuli joku näytönohjain testi josta en ymmärtänyt mitään. Sekin täytyy katsoa pojan kanssa kunhän seuraavan kerran on käymässä.
 Äijälle: Ei mulla ole kahta virustorjuntaa koneella. Sen opin viimekerralla kun päivitin konetta. ;) Oireet itseasissa olivat nytkin hyvin samankaltaisia. Hiukan pahempia kylläkin.
 Mummelille: Mulla ei ole tuota officea ollenkaan. Ettei sekään ole kysymyksessä.  Ja hommaa tässä kyllä riittää. Niinkuin aina kun rupeaa tälläisiin hommiin. Aina tulee yllätyksiä.

   Kai se jotain yhteensopivuus ongelmia on. En ole edes varma johtuuko nämä tusta F-securesta vai oliko nuo vain yhteensattumuksia. Nyt ei ole mitään virustorjuntaa ja ainakin toistaiseksi pelaa hyvin. Palomuuri kylläkin on. Estää ainakin pahimmat hyökkäykset.

   Päivän jatkoja vaan kaikille. Yritän tutkia konetta lisää ja kerron taas tuloksista myöhemmin. Vihjeitä ja neuvoja otetaan vastaan ja niitä suorastaan toivotaan(vaaditaan). Kiitos!

   Musana siis Virsiä sinfoniaorgesterin soittamana


   PS. Muistakaa siirtää kelloja ensiyönä ;)