Onpa tämä vuosi alkanut vauhdilla. Pari kuukautta hurahti noin vain enempää aikaan saamatta. Arjessa mentiin. Sain nuo sivun uudistikset lähes valmiiksi eilen. Jotain aivan pientä viilausta vielä. Täytyy funtsia. Kellonhan vielä eilen värkkäsin paikoilleen. Oli vaan niin hankalaa, kun en tiedä näistä hommista mitään. Kokeilemalla koesivulla. Tuo esikatselukaan kun ei toimi niin on se aika hankalaa. Kommentteja, varsinkin negatiivisia, kaivataan. Kertokaa epäkohdista! Olisi tärkeä tietää.

   Vaimo innostui nyt järkkäilemään olohuonetta uusiksi. Yksi pieni akvaario jo lähti. Yhden hoitolapsen vanhemmat ostivat halvalla 110 litraisen. Vielä mun täytyisi järkätä stereot uuteen kohtaan. Kohta puoleen käyn sen johtohässäkän kimppuun. Kasettisoittimen voikin jo siirtää pois käytöstä.(haluatko Miika sen?) Emme enää ole soitelleet sitä pitkään aikaan. Kasetitkin on suurin osa jo heitetty pois toimimattomina.

   Videokaseteillekin vissiin pitäis myös tehdä jotakin. Videot on rikki ja uusia ei varmasti tule enää hommattua. Elikkä jos nuo meidän lapset eivät ole niistä kiinnostuneet täytyy nekin vain heittää pois. Kotividet jotka on meidän lapsista kuvattu joskus täytyisi varmaan digitoida ja polttaa dvd:lle.Kun vain olisi sopivat laitteet. Täytyy vain opiskella tuokin juttu. Kaipa nuo meidän muksut osaisi senkin. Enää siis puuttuu laitteet.

   Musana Erik Satien ihanan rauhallista pianomusiikkia. (suosittelen tutustumaan)