Keväässä mennään... vai mennäänkö? No nyt ei sentään paisko räntää. On muuten vaan harmaata. Vielä viikko ja sitten alkaa loma. Näillä näkymin pidän lomaa kolmisen viikkoa. Hyvässä lykyssä jopa neljä. Ja sitä kyllä tarvitaan. Töissä poissa useita henkilöitä ja me muut kiltisti paikataan. Olo on että pitäis antaa kaatua homma esimiehen niskaan jos on voimaton järjestämään lisää työntekijöitä. Me ollaan liian kilttejä?

   Tietokone lakkoili ja aiheutti ongelmia. Palasin vanhan koneen käyttöön. Toivottavasti en ole kadottanut pahasti tiedostoja. Pelkään pahinta. Jos viikonloppuna en saa tuota uutta konettani toimimaan, niin toimitan sen takaisin liikkeeseen. Saavat tutkia sen missä mättää. Ilmeisesti jokin komponentti on viallinen. Eli rautapuolella vika ei softassa.

   Tänään tytär tuo koiransa muutamaksi päiväksi hoitoon. Heillä on hautajaiset hiukan kauempana. Täytyy siis imuroida täältä alakerran huoneesta mahdolliset lasinsirut pois jaloista. Ja muutenkin laittaa huone kuntoon, ettei koirat saa pahaa aikaiseksi.

   Ei musaa