Nimittäin tuo näyttö.  Nyt on lainassa naapurilta vanha onneton 14 tuuman compaq. Täytyisi hommata pikaisesti uusi näyttö. Littuhan nyt jo täytyy ostaa.. Ehkäpä jopa 19 tuumainen. Hinta ero pienempiin on aika olematon. Tietävät voisivat suositella hyvässä hinta-laatu suhteessa olevia näyttöjä. Mietinnässä on myös päivittää koko kone uudenpaan ja ajanmukaisenpaan. Voisi sitten pelata ainoaa mua kiinnostavaa tietokonepeliä, nimittäin civilisation 4:sta. Muut pelit ei kiinnosta. Tutkitaan asiaa ja mietitään hintaa.

   Niin tuo explorerin näyttämä kommentointilaatikon koko. Se on nyt tosiaan ihan olematon. En vain osaa sitä korjata. Firefoxilla laatikon koko on aivan mainio. Jos joku osaisi neuvoa kuinka saan tuon isommaksi. Yritän kuitenkin  tutkia asiaa senkun aika vaan antaa myöten.

   Kiitoksia taas noista kommenteista. Kyllähän muistojen pois heittäminen ottaa koville. Se vaan on aina jossain välissä tehtävä. Tänään olen polttanut osan kouluaikaisista piirustuksistani. Vanhempani olivat säästäneet niitä paljon. Osan otin talteen. Piirustustaitoni on varmasti sukuni huonoin, mutta värienkäyttö oli kuitenkin upeaa ja ennakkoluulotonta. Silloin ei vain opettajat arvostaneet sellaista. Kaikkien piirustusten piti olla mahdollisimman todenmukaisia. He eivät hyväksyneet kirkkaan läihkehtivän punaista norsua. Eikä violettia haamua. Piirustusmumeroni oli sen mukainen. Poltin samalla paljon vanhoja todistuksiani. En enää halua muistella niitä aikoja. Ne eivät olleet mulla mitenkään mukavia. Parempi hyväksyä ja painaa ne unholaan. Nyt vain ikävät muistot nousivat tämän isän asunnon tyhjentämisen myötä uudestaan pintaan. Joutuu taas hiukan käsittelemään niitä uudestaan. Kaikki muistot eivät todellakaan ole mukavia.

   Ei musaa