No nythän on tuo itäsuomen reissu tehty. Isän asunto on tyhjennetty. Kolme kuormaa (peräkärry+tila-auto) viety kaatopaikalle. Kyllä sitä nuo sota-ajan puutteet kärsineet ihmiset ottivat talteen kaiken mahdollisen ja mahdottomankin. Täytyy vaan itse muistaa heittää ylimääräiset kamat jonnekin, ettei perikunnalle jää tälläistä hommaa. Pölykeuhkon melkein sain kun vinttiä ja kellarikomeroa tyhjennettiin. Löytyi lähes 50- vuotta vanhaa kamaa, jota ei sinä aikan ole pahemmin liikuteltu. No nyt on vanhempieni keräämä tavara paljous jaettu ja suurin osa meni kaatopaikalle. Siinä me broidin kanssa katseltiin yhden sukupolven elämän kirjoa - kaatopaikalla. Onneksi jäi vanhemmistani erittäin hyvät ja rakkaat muistot.

    Tänne blogiin oli näköjään tullut kommenttejakin.
 Miikalle: Ai tämä olikin 17-tuumainen näyttö. No hyvä. Vaihtoon tää kohta menee kylläkin. Oikuttelee välillä. Firefoxilla näkyy noi väliviivat kommentointien välissä. Huomasin kyllä töissä, ettei siellä näkynyt ja muutenkin ulkoasu oli jotenkin erillainen. Eikä sopinut kokonaan näytölle. Resoluutio ehkä vaikuttaa tuohon kokoon. Väliviiva juttuun en kyllä itse osaa tehdä mitään. Saat luvan auttaa kun seuraavan kerran olet kotona. Kasettisoitin odottaa sinua.Kommentointi ikkuna kokoa ajattelin itsekkin vähä katsoa jossain välissä. Kunhan ehdin.
  Kiitos muillekkin kommentoijille.Ohjeita ja kommentteja, myös kritiikkiä, sivujen ulkoasusta otetaan kiitollisena vastaan. Nuo Miikan antaman kaltaiset ovat tarpeen. Kiitos

   Leivarissa on nyt taas tuli normaalin lauantain tapaan. Tänään en leivo ollenkaan. Laitetaan uuniin vain ruokaa. Tuleehan siinä myös mukava lämpöä asuntoon. Kirjoittelen taas myöhemmin lisää.

   Musana Romeo ja Julia