Tää alkaa mennä yksitoikkoiseksi kirjoitteluksi. Kone temppuilee edelleen. Sammui viimeksi taas itsekseen. Tai siis lakkasi reagoimasta ja kuva katosi. Ilmeisesti syy ei ollut F-securessa. lataan sitä taas uudestaan. Olisi se hyvä olemassa. Meinaan tuo hyvin toimiva virus turva.
  Voisikohan vika olla mekaaninen? Prosessorin yli kuumeneminen tai jotain löysällä. Täytyy tutkia nuo komponenttien ja jumpperien kiinnitykset. Ym. sellaiset.

   Nyt amulla olen kuunnellut taas oopperaa. Käynyt tuota perimääni levykansiota läpi. Levy numero 8 menossa. Verdiä koko levy.Kansiossa siis useita säveltäjiä. Kauneimpia ja tutuimpia aarioita on soinut useamman tunnin. Wagnerista en nuorempana pitänyt ollenkan. Se oli minusta liian mahtipontista musiikkia. Nyt se kyllä kolahti ainakin kauneimmat aariat. Samalla lueskelin Harry Potteria. Kyllä nekin ihan luettavia kirjoja on. Tuskin kuitenkaan luen niitä uudestaan. Yksikerta riittää hyvin.

   Latasin äsken muusiikin tuolta tallessa säilyneeltä kansiolta mediaplayeriin. Musiikkia oli kaikkiaan yli 168 tuntia. On siinäkin kuuntelemista. Parhaillaan soi Teräsbetonin "Orjatar". Suomenkielistä heviä.

   Musana sekalaista musiikkia Teräsbetonista klassisen kautta Piaffiin