Tämänkin päivän työt on tehty. Ja töitä on riittänyt.Poissa edelleen porukkaa ja me muut paikataan minkä voimme. Taas koko aamun ajellut ympäri kaupunkia. Olkapää ei siitä kyllä tykkää yhtään. Muuten se on ollutkin nyt suht hyvä. Välillä vähäsen jomottaa jos olen pitänyt käsivartta hiukan "väärässä" asennossa. Pitäisi varmaan ottaa töissä automaattivaihteinen auto mulle käyttöön. Täytyy kysyä lupa esimieheltä. Muuten nivelet onkin nyt taas vaihteeksi paremmat. Ilmeisesti tuo Arthryl (kuinkahan tuo nyt kirjoitettiinkaan) nyt sitten vaikuttaa. En ole nyt muutamaan päivään ottanut edes kipulääkkeitä. Mukavaa.

   Tietokonekin sitten tuntuu nyt pelaavan. Musakin soi. Vielä on tuo tulostin asentamatta. Täytyy katsoa sitä sitten vähän myöhemmin. Kyllästyttää tuo koneen säätäminen. Pitäisi myös kasata tuo vanha takaisin jonkillaiseen kuntoon. Otin siitä yhden kovon tähän. Jätin siihen 80 gigasen. Poika lupas ottaa tuon itselleen.

    Todellakin suosikit onnistuin kadottamaan. Myös varmuuskopion. Nyt sitten täytyy vaan etsiä vähitellen tarpeelliset sivustot uudelleen. Pääsinpäs eroon ainakin kaikista turhista, niin suosikeista kuin ohjelmistakin. Olikin kertynyt kaikenlaista sälää matkan varrella.

   Niille joilla on liikaa vapaa-aikaa, suosittelen tietokoneen päivittämistä. Eipä ole sitten vähään aikaan vapaa-ajan ongelmia. Ainakin jos on näin huonot perustiedot kuin mulla.

   Musana virsiä Sinfonia Lahden soittamana