...vieläkin. taitaa tulla tosiaan lämmin päivä. Tänään täytyy varmaan kinkäydä ajamassa pieni pyörälenkki. Jospa ottais tuon kameran mukaa ja kuvais matkalla vähän maisemia. No se sitten iltapäivällä kun tuo lämpötila on vielä hiukan noussut. Nyt se oli noin 6 astetta. Sitä ennen vielä akvan hoitoa eli vaihdan vettä isonpaan akvaarioon.

    Eilen en sitten tehnytkään oikeastaan mitään. Sain uuden grillin lopullisesti valmiiksi(helppo koota? JOO?) Grillatttin vaimon kanssa hornetteja ja syötiin niittä ja tummariisi-vihreälinssi-suppilovahvero paistoksen kera. Mukana myös tietenkin muuta vihannesta. Hyvää oli ja grilli toimi aivan hyvin.

    Käytiinhän sitä myös kaupoissa, kuten oli puhe. Eipä sieltä mukaan tullut kuin tarpeellista tavaraa. Ruokaa ja muuta sellaista.

   Kommentoidaanpa noita edellisen jutun kommenteja.
- kätevä-jaa, no siitä olen vissiin antanut vääränkuvan. Oikeastaan olen  "peukalokeskelläkämmentä"      -rauhallinen-    Niin vaimon mielestä vissiin liiankin. Ehkäpä jopa hidas!
-ihminen isolla ii:llä-    Tuohon en sano mitään. Jäävään itseni. Kiitos!
-tuumaileva-    kts. rauhallinen
- hipi-    ???Minkälainen on hipi? Ilmeisesti jotain positiivita...toivon!
-sisukas-    Ehkäpä? En tiedä? Elämä on taistelua...joka me viime kädessä hävitään.

   Saa vastailla vieläkin. On se mielenkiintoista, kuinka lukijat kokevat omat kirjoituksemme. Luovat meistä mielikuvan. Se sitten pitää paikkansa tai ei. Sehän sitten riippuu olemmeko me rehellisiä kirjoitellessamme tänne blogistaniaan. Itse olen kyllä yrittänyt olla rehellinen ja avoin. Saanpahan siitä sitten hyödyn itsellenikin. Saan purettua päivän tapahtumia ja ajatella ne uusiksi. Ehkäpä kaikkein kipeimpiä ei tänne kirjoittele kun on aina mahikset jonkun tutun löytää ne ja tunnistaa mut salamerkin takaa. Ja on löytänytkin. Olisi vaan kiva tietää jos muitakin on kuin tuo poikani. Jotenkin rehellisempää olisi ilmoittautua. Olen ilmeisesti onnistunut kasvatuksessa, kun poika ilmoitti itsestään. Olen ylpiä isi. ;)

   Ei. Kyllä täytyy taas lopettaa. nuo näpit rupeaa taas vihoittelemaan!

   Musana taas ANNAA