Eilinen meni ohi aika nopeasti. Siivottiin vaimon kanssa etukuisti ja nostettiin portaat takaisin ryhtiinsä.. Olivat 20 vuoden aikana valahtaneet etukenoonn ja olivat jo aika ryhdittömän näköiset. Kuistin portaana toimivat kaksi isoa kiveä. Otin ne kokonaan pois paikaltaan ja laitoin takaisin uudella tavalla. Jos ne nyt kestää taas jonkun vuoden ryhdissään. Nyt on sitten tuo etupihakin taas mallillaan. Istutuksia pitänee katsoa myöhemmin. Jos vaikka niillekin pitäisi tehdä jossain välissä jotain.

   Eilen en oikeastaan muuta tehnytkään. Pihaa käveltiin edestakaisin ja sieltätäältä vähän putsailtiin ja rapssittiin. En tiedä saatiinko mitään aikaiseksi, mutta tehtiin kuitenkin jotain. Tai oltiin tekevinämme.

   Nyt sitten tänä aamuna kyllä huomasi tuon eilisen  kiven väännön. Kipulääkettä todellakin tarvitiin tuohon olkapäähän. Kyllähän napsin sitä jo eilen valmiiksi kuurina ennaltaehkäisevänä. Koko ajanhan tuo olka pikkuisen tuntuu. Nyt aamulla tuo kipu oli vaan pistävämpää. Mutta kun nuo hommat on kuitenkin tehtävä. Ei ne itsestään valmistu eikä ole varaa teettääkkään niitä muilla.

   Kun tuolla kehuin, että on siellä pihalla noita normaaleja sinivuokkojakin niin laitetaan amun piristykseksi niistäkin kuva.

73616.jpg

73608.jpg

   Musana Anna Netrebko