Ja loma jatkuu. Kyllä tekee hyvää olla pitemmällä lomalla.Vielä ensiviikolla jatkuu tää lepääminen. jolleivat soita töistä.
 
   Eilinen meni taas tuon pelin kanssa. Harjoittelin hiukan helpommalla tasolla. Yksi puhdas voitto ja toisen lopetin kun olin jo  selvästi kehittynein ja isoin sivilisaatio. Yksi peli on vielä kesken ja olen taas "isoin ja kaunein". Voitettu peli meni vielä ideologiani mukaan täysin diplomatian keinoin ilman ainoatakaan taistelua ja sotaa. Keskeneräinen pelikin on sujunut ilman sotia. Aikaa tuohon pelaamiseen kuluu vain aivan liian paljon. Kahtena iltana on mennyt lähes kahteen. Siis usieta tunteja yhteen soittoon. Tänään en vielä ole pelannut yhtään. Kohta kyllä jatkan tuota keskeneräistä peliä.

   Tänään olen kantanut taas puita sisälle puulaatikkoon. Myös parinkerran leivaripuut on valmiina sisällä. Sittenhän tuo lämmitys jo loppuukin. Puuvaja pitäisi taas järjestää. Uusia puita olisi kohta tulossa ja täytyisi tehdä niille tilaa vajan takaosaan. Saisi vanhemmat puut eteen ja poltettaviksi. Uudemmat taakse vileä hiukan kuivumaan. Ovat tosin jo parivuotta kuivuneet ulkona mutta kesä vielä vajassa sateen suojassa tekisi hyvää. Siinä tuota olkapäätä taas koetellaan. Pelkästään jo tämänpäiväinen kantaminen teki olan kipeäksi. Täytyi taas ottaa tabu ja laittaa olkapäähän kylmävoidetta. Zinaxinin kylmävoide on osoittautunut ainakin mulla parhaaksi. Se tuntuu helpottavan nopeasti. Jopa nopeammin kuin nuo kiputabletit.

   Musana taas Anna Netrebko