Nyt taas kotona. Uusi tietsikka tuotiin juuri ja nyt tässä sitä testailen. Toistaiseksi tuntuu pelaavan hyvin. Hiljainen on kuin mikä. Ei paljon pihise, suhise eikä raksuta. Ihan hyvältä tuntuu toistaiseksi. Tälläinen surffailuhan nyt tosin ei paljon missään kyllä pitäis tuntuakkaan koneella.

    Reissu meni ihan mukavasti. Juttelin siskonikin kanssa kahdestaan muutaman tunnin. Sitä ei olla tehty varmaan 10: vuoteen. Muiden seurassahan ollaan kyllä juteltu. Tosin harvakseltaan. Mutta kun ollaan kuitenkin niin eripuolilla suomea, että harvoin tavataan. Oli tosi virkistävää ja avartavaa jutella hänenkin kanssaan ihan kahden.

   Pojankin kanssa juteltiin pitkin iltaa ja mukavaa oli. Oli varannut saunankin käyttöömme illalla. Joimme oluet ja saunottiin. Kiitokset vaan hänelle kun kuitenkin käy täällä lukemassa näitä mun juttuja.

   Siinä onkin varoittava esimerkki kaikille kirjoittelijoille. Tutut voivat löytää sinutkin. Ja mokomat tunnistavat jos kertoilet itsestäsi liikoja. Jos haluatte pysyä tuntemattomina niin katsokaa mitä kirjoitatte.

   Nyt täytyy mennä tekemään vähän piha hommia. Omenapuut olisi pitänyt leikata jo ajat sitten. Menenpä siis hommiin.

   Ei musaa