Illalla tuli soitto, että polttopuita olisi saatavana vähän lisää. No hyvä. Tänä aamuna sitten tuli puuvaja kuivaa pilkettä 4 kuutioita lisää ja niitä sitten tämän päivän olen raijannut vajaan. Nyt meillä onkin n. 12 kuutiota kuiva puuta ensitalvea varten. Sillä pärjätään ja ehkä saadaan vapun jälkeen vielä 4 kuutiota pilkettä lisää. Hyvä ettei pääse sitten loppumaan. Kyllä sitä menee talven mittaan  usetia kuutioita.

   Kävin minä eilenkin pyörälenkillä. Reilu 16 km tuli ajettua. Kamera oli mukana. Muutaman kuvan tänne  loppuun sitten laitan. Näette lisää tämän paikkakunnan maisemia. Kuvat on otettu tuolta toiselta kylältä. Siis n.8 km täältä kotoa. Ensin meinasin eilen pyöräilla kahdenkosken reitin, mutta kun tuntui menevän niin mukavasti jatkoin matkaani tuonne kauemmas. Takasi tullessa huomasin kyllä miksi matka meni niin kevyesti. Oli meinaan kova myötätuuli mennessä. Ja samaa reittiä tulin takaisin. Ei mennytkään enää niin kevyesti. Pienet alamäetkin sai polkea että matka taittui edes jotenkin.
 Tässä sitten kuvia.
72397.jpg

72404.jpg

72399.jpg

72403.jpg

72407.jpg

Tuo ensimmäinen on tosin ihan kotipihalta.Yksi sinivuokon muunnelma. Oikein nätti ja on kukkinut jo useana vuonna meillä. Lähellä kukkii jo oikean värisetkin sinivuokot.

   Ei musaa