Vielä viikko lomaa. Kyllä tästä on nautittukin. Eilinen päivä meni puusouvvissa. Sain kaikki puut vajaan. Vaimo hoiti jälkisiivouksen. Tulihan siinä liikuntaakin ja ulkoilmasta nauttimista. Olikin aivan sopiva ilma tuollaiseen hommaan. Ei ollut liian kuuma. Tein homman rauhallisesti omaan tahtiin. Pinoista tuli siistit ja vakaat. Vielä tarvittaisiin puuta lisää. Kyllähän nuo yhden talven riittävät mutta olo olisi parempi jos olisi  hiukan ylimääräistä kuivumassa.

   Yllätyksekseni nivelet eivä pahemmin  kipunoineet. Ehkäpä syynä oli kipulääkekuuri jonka otin samalla kun aluksi rupesi oireilemaan. Nyt olo on tosiaan aivan normaali... siis pikkasen kipuja siellätäällä. Ei vakavaa.

   Täksipäiväksi ei ole muita suunnitelmia kuin vaimon käyttäminen kaupoilla läheisessä  (n.20 km) kaupungissa. Hän kun ei muuten oikein käy niissä.  Itse en välittäisi menosta. Hän ei ole ajanut autoa useaan vuoteen ja ei pääse  jollei joku vie häntä shoppailemaan. No ei hän varsinaisesti shoppaile. On niin säästäväinen ihminen. Ei osta mitään mitä ei tarvitse. Ja ruokaahan me kuitenkin tarvitaan. Valinnan varaa on enemmän noissa isoissa marketeissa..

   Ei musaa