Arki tuli taas. Onneksi olen vielä lomalla. Laitoin äsken leivinuuniin tulen. Korjaillaan samalla tuota olkkarin pöytää. Kyllä olisi nätti jos viitsisi hioa ja lakata. Pöydän jalat olisi pitänyt korjata huolellisemmin. Isäni oli joskus liimaillut sitä ja paksut liima kerrokset olisi pitänyt poistaa.. Osan rapsutin puukon kärjellä ja sitten vaan liimaa ja puristukseen. Ei siitä kovin hyvää tullut. Kunhan nyt jonkun aikaa edes kestäis.

   Saanpa taas manata noita niveliä. Mun täytyy käyttää akkukonetta ruuvatessakin. Nivelet ei tykkää tuosta kiertoliikkeestä. Vain loppukiristykset teen käsin. Ja nyt jo tuntuu ranteessa ja olkapäässä. Toinen jalka on vasta paikallaan. Laitoin akkukoneen lataukseen. Saapahan pitää pienen tauon.

   Ulkona sataa  vettä. Vaimon mukaa aikaisemmin amulla satoi räntää. Kuulemma oikeita märkiä jalkarättejä. Näin se kesä siis tulee? Jos tulee?

    Mieli on vähän maassa kun huomaa ettei voi nykyään tehdä oikeastaan mitään, mitä haluaisi. Nuo saamarin nivelet kun pistää hanttiin joka asiassa. Alkaa masentaa. Onko sitä enää oikea mieskään, kun ei pysty ruuvia kääntämään? PER....!

   Musana taas Anna Netrebko