Nyt siten rauhoitutaan pääsiäiseen. Pesin ja öljysin tänään nuo pyörät. Vaihdoin autoon kesärenkaat alle. Siivottiin hiukan tuota etupihaa ja nautittiin upeasta keväisestä auringon paisteesta. Käveltiin vaimon kanssa pieni lenkkikin. Nyt on jo pilvet vallanneet taas tuon taivaan ja aurinko kadonnut. Auto jäi vielä pesemättä. No onneksi vielä näitä lomapäiviä riittää siihenkin. Juotiin kahvit ja syötiin hiukan kakkua.
 
   Dementtia taitaa myös vaivata näiden nivelvaivojen lisäksi. Eilen kun oli tuo leivari kuuma, niin unohdettiin laittaa joulusta pakkaseen jäänyt imelletty perunalaatikko paistumaan. Oli otettu jo edellisenä päivänä se jääkaappiin sulamaan. Illemmalla myöhemmin muistettiin ja laitettiin jälkilämpöön... ja muistettiin se vasta tänään puolenpäivän jälkeen. Kyllä siellä pohjalla oli vielä hiukkasen syömis kelpoistakin muusia jäljellä. Pinnassa oli n. 4 sentin kova kuori. Niin se tuo dementtia on alkanut vaivata meitäkin. Kaiken lisäksi molempia yhtäaikaa.

   Siellä on useampikin kommentoinut. Äijä: Mulla on työn alla myös se sohvapöytä. Otan siitä kuvan kun se on kasassa. Samaa aikakautta.
   Kiitokset myös muille kommentoijille. Blogilistalla mulla on vain muutama blogi suosikeissa. Tulee aika harvoin käytyä siellä. Pitäisi varmaan tehdä suosikki blogeista oma sivu tänne.

   Musana Lisztiä