Tuo Marjanen tuolla kommenteissaan ja blogillaan ehdotteli noista retki-lenkki kuvista meemiä. Elikkä hyvät lukijat. Fillari-kävely lenkille kamera mukaan ja kuvia reippaamman puoleisesti. Ja sitten 5-10 kuvaa omaan blogiin. Nähdään vähän millaisissa maisemisa porukka liikkuu. Kiitos!

   Taas leivarissa on tuli. Ilmeisesti viimeisen kerran tänä keväänä. Sitten syksyllä taas lämmitetään. On hiivat ja jauhot varattu. Sämpylää ja pullaa tehdään. Vähän myös ruokaa. Grillikausi alkaa tämän jälkeen. Tosin pieni varaslähtö tuli otettua jo tuossa muutama päivä sitten. Se oli testi uuden grillin toiminnasta. Ostettiin pieni ja halpa kaasugrilli. Entinen sanoi palvelussuhteen irti jo toissa kesänä. Nyt tosin tuota punaistalihaa ei tule enää paljon syötyä. Hirvenliha teki tähän poikkeuksen ja jos jossain vieraisilla söi kohteliaana miehenä. Kyse ei ole periaatteesta vaan ei enää tee mieli punaistalihaa. Myös jostain luin, ettei tuo liha ole aivan hyväksi nivelvaivaisille. Kai se kroppa sanoi tuonkin jo ennenkuin luin tuota uutista. Mieli vain ei tehnyt enää punaistalihaa siinä määrin. Ja eihän sitä kannata pakottaa itseään syömään sellaista mitä ei halua.

   Tänäänkin käyn pyöräilemässä jos aika riittää tuolta leivarilta. Toinen kotiseutureitti kameran kanssa tietenkin. Ehkäpä muutaman kuvan taas tännekin heitän. Jos vastaan tulee jotain kuvattavaa.

   Ei musaa nyt