Kylläpä viikko etenee nopeasti. Enää ensi yö jäljellä ja pääsee viikonlopun viettoon. Lomaa nyt sitten en ilmeisestikkään saanut. Harmi. Olisi ollut mökillä tekemistä. Aurinkokennon virittelyä ja akkujen huoltoa. Siivoamista ja kaivokin olisi ilmeisesti pitänyt tyhjentää. Ja kaikkea sellaista kesän odotuksen tekemistä. Jos nyt tulee tauko kirjoittamiseen, niin esimies on heltynyt ja laskenut mut reissuun. Silloin lähden suoraan töistä kohti mökkiä.

    Musiikkina nyt on mulle uusi löytö soimassa.. Uusiseelantilainen tyttö nimeltä Hayley Westenra. Lauleskelee oikein kauniisti. Ei ole mikään oopperalaulaja joten kokeilkaa ja tutustukaa. Oikein kaunista ja melodista musiikkia. Rauhallista.. Tytöllä on nätti ääni ja ei hänessä ole vikaa ulkonäössäkään. Suosittelen!

   Päikkärit nukuin ja ehdinpä tuossa syömäänkin. Keitin ekakertaa parsaakin. Täytyihän sitä kokeilla. Se kun on ollut aina niin hyvää. Ja kyllä se onnistui suhkot hyvin. Pitää vielä ensikerralla tehdä sille joku hyvä kastikekin. Nyt on olokin hyvä. Vatsa täynnä ja hyvää musiikkia. Mitäs muuta voi vaatia?(tietenkin nuo pikku kivut nivelistä pois)

   Musana Hayley Westenra