Toukokuun viimeistä viedään. Kevät meni tässä sisällä istuessa tän koiven kanssa. En kunnolla huomannutkaan. Aika hujahti lukiessa, tietsikalla istuessa ja tv:tä töllöttäessä.  En käynyt mökilläkään. Harmin paikka. Olisi pitänyt laittaa sekin kesäkuntoon. Siivota ja akut tarkistaa. Toivottavasti siellä on kaikki kunossa.. Uskoakseni on, mutta eihän sitä tiedä.

   Kesän pitäisi alkaa. Ilma vain ei lämpene. Omenapuu sentään aloitti kukinan. Tässä idyllinen kuva meidän pihasta. Ei se kyllä ihan näin nätiltä kokonaan näytä.

 93496.jpg
 
   Tuossa suunnitellessa tuota viimeistä työtä tai oikeastaan jo aiemminkin mietin, että olisikohan tuommoinen tietsikkaan liitettävä piirtopöytä kätevä tiffanylasi töitä suunnitellessa kätevä. Pitäisi tietenkin myös opetella käyttämään noita kuvankäsittely tai piirto-ohjelmia. Täytyy vain kysellä ihmisiltä. En tosin tunne ketään jolla tuommoinen pöytä olisi. Kertokaahan jos on kokemuksia!

  Maijulle: Oletkos aikaisemminkin tilannut huutonetistä noita laseja? Painavana tavarana taitaa postimaksut tulla kalliiksi? Itse en ole huomannut noita ollenkaan olevan siellä myynnissä.  Täytyykin tsekata olisiko siellä mitään sopivia koneita.

   Äijä: Minä taas olisin  aina halunnut osata soittaa muutakin kuin levysoitinta (ja vähäisessä määrin suutani.). Sielultani olisin muusikko ja yritin joskus opetella soittamaan kitaraa. Suurin intohimoni olisi suuntautunut kuitenkin huiluun. Sen vielä joskus ostan itseni iloksi ja vaimoni kauhistukseksi.

   Ei musaa aamutuimaan