Eilen aloitin ja lähes lopetin tuon Harry Potterin lukemisen. Jäi hiukkasen vajaaksi. Piti mennä nukkumaankin . No tänä aamuna luin sen loppuun. Täytyy sanoa se, että pääsi yllättämään tuo kirjan loppu. Ei se nyt mikään huippukirjasarja ole, mutta kuitenkin viihdyttävää lukemista. Ei herätä mitään ajatuksia ainakaan minussa.

   Muuta en sitten eilen enää oikeastaan tehnytkään. Katselin lätkämatsin  ja olin tyytyväinen Suomen peliin. Tuli tuo voitto lopulta aika helposti. Suomen peli paranee nyt peli peliltä. Toivottavasti vain tuo Norja ei pääse yllättämän. Siitä voisi tulla hyvä harjoitusmatsi ennen Kanadaa. Peukut pystyyn Suomalaisille!
  
   Eipä tän koiven kanssa voi paljon muuta tehdäkkään. Katsella telkkua, leikkiä tietsikalla ja lukea kirjoja. Seuraava kirja olisi varmaankin toi Da Vinci koodi. Sitä on kehuttu paljon. Tyypiltään ei oikein kuulu mun lukemistoon, mutta ei saa liikaa lokeroitua. Luetaan se nyt ensiksi pois ja katsotaan sitten tykkäsinkö.

   Pitäisi myös varmaankin "nöyrtyä" tuonne lattialle tietsikan luokse. Tuossa odottaisi vielä vanha kovo tyhjennystä. Pitäisi siirtää siitä tiedostoja tähän uudelle koneelle. En ole vain saanut vielä uutta intoa siihen hommaan. Voisi sitten antaa sen kovon pojalle. Hänhän sitä tarvitsee.

   Musana Tshaikovsky