Ensiyönä taas töihin. Onneksi on vain 4 päiväinen viikko. Kai sen jotenkin taas kestää. Ajattelin kyllä kiusata esimiestä uudella loma toiveella heti ekaksi.Saamani työvuorolistan mukaan ensiviikolla  on sen verran porukkaa, että voisi ottaa vaikka vielä viikon verran lomaa. Menisin laittamaan mökin kesäkuntoon. Siivoisin ja aurinkokennon kääntäisin kesäasentoon.Akkujen kunnon tarkistaisin jne. Kaikkea pientä puuhaa olisi. Ja tietenkin saunoisin ja rentoutuisin.

   Vappu meni rauhallisesti. Naapuri soitti alku illasta ja pyyteli pientä apua. Tuli ongelmia grillin kasauksessa. Minä kun olin jo kasannut samanlaisen "helpon" grillin. No pari osaa oli mennyt heti alusta väärinpäin ja kun ne vaihdettiin oikein niin loppu sujuikin jo helposti. Parit lonkerot siinä juotiin ja syötiin yhdet makkarat. Loppu illaksi sitten tultiinkin jo kotiin. Juotiin yksi valkkari pois ja katsottiin se roska Zorro-filmi ja mentiin nukkumaan. Siinähän sitä vappua.

   Tänään vaan pieni kävelylenkki ja oltu. Olisi pitänyt ottaa kamera mukaan. Olisi ollut muutama hyvä kuvaus kohde. No en ottanut. Ehkäpä seuraavalla kerralla.

   Musana The Beatles