77818.jpg

   Lisää keväisiä kuvia. Tämä on tuosta meidän pihalammikosta jossa tuo suihkukin on. Kurnutus on just sitä luokkaa kuin kuvakin näyttää. Ja noita on kaksin kappalein, meinaan sammakoita. Ja kohta vissiin hiukan enemmän...

   Selvivi noiden edellisten kuvien sameuskin. Linssi oli aivan keltainen koivun siitepölystä. Kuvatessa sitä läheltä, osuin linssillä suoraan kukintoon ja seuraus oli kyllä arvattavissa. En vain huomannut sitä ennenkuin tänään. No nyt on linssikin putsattu.

   Olkapää on tänään ollutkin sitten oikein "mukavan" kipeä. Muistuttaa tuosta puusouvista. Onneksi sekin on nyt ainakin kodin osalta tehty. Mökillä sitä on vielä jäljellä vaikka kuinka.

    Tänään ollaan siivottu vaimon kanssa parveketta. Ollut jo useamman vuoden hiukan heikoilla. Ollaan oltu enimmäkseen pihalla ja parveke on jäänyt vähän heitteille. Nyt sitten sielläkin taas viihtyy. Heitettiin pois paljon sinne kerääntynyttä turhaa roinaa. Muunmuassa meidän ensimmäinen yhteinen huonekalu ostos. Punainen pirttikalusto. Oli jo lahonnut vaaralliseksi istua. Nyt se odottaa palasina kaatopaikka keikkaa. Hiukan haikea olo. Ostimme sen n. 30 vuotta sitten ensimmäiseen asuntoon. Se oli tosiaankin ensimmäinen ostoksemme huonekalujen suhteen. Silloin nukuimme lattialle levitetyllä laina patjalla. Ei ollut varaa ostaa muuta kuin tuo pirttikalusto. Sitä ennen istuimme patjan reunalla syömässä. Herkkuihin kuului mm. tomaattisardiini voileivät ja kaakao juomana. Niitäkin syötiin iltaisin kynttilän valossa, kun ei ollut edes kattolamppua. Asunto oli Helsingin Myllypurossa yhden omakotitalon yläkerrasta vuokratussa huoneessa. Vessakin oli naapurin kanssa yhteinen. Suihkussa käytiin saunassa jossa oli talvisin pakkasta. Oi niitä rakastumisen aikoja.

    Musana ei yhtään mitään