Mennään siis vauhdilla tätäkin viikkoa. Tahtoo nuo päivät mennä sekaisin kun ei ole sellaista kiinnekohtaa kuin työ pitämässä ajassa kiinni. Sairasloma siis jatkuu edelleen. Itseasiassa loppuu 23. päivä. Elikkä keskiviikona ensiviikolla töihin. Sitten kiirastorstai vapaa ja sitten taas töihin perjantaiksi. Jos nyt tuo koipi ehtii parantua siihen mennessä. En olisi siitä kuitenkaan ihan varma. Kyllä se vieläkin kiusaa tekee sen verran. On siis ihan kunnolla turvoksissa. Parhaiten tuntuu auttavan Zinaxinin kylmävoide. Helpottaa kivuista lähes heti. Ehdottomasti paras  noista kylmävoiteista mitä olen kokeillut. Ainoa vika on sinisyys. Zinaxin on väriltään sinistä ja väri jää käsiin ja hoidettavan kohteen iholle. Elikkä jalka on kuolleen sinisen värinen. Muutenkin on kuin pakanamaan kartta väreiltään.

   Luen edelleen tuota "da Vinci koodia". Saan se tänään loppuun ja sitten alan lukemaan  Tolstoita. Ehkäpä kuitenkin lähenpänä mun omaa kirjallisuus makua. Loppuviikosta pitää sitten käydä hakemassa lisää luettavaa. Sitten katson taas erikseen mitä kirjastosta löytyy. Kiitokset vaan niistä ehdotuksista mitä kommenteissa oli.

   Noissa aikaisemmissa kommenteissa kehuttiin tuota tyttären lasityötä. Niin olenhan minä ylpeä molemmista lapsistani. Harvinaisen fiksuja tuntuvat molemmat olevan. Ajattelevat omilla aivoillaan ja luottavat itseensä. Olen siis ylpeä isä...kuitenkin positiivisella tavalla. En yleensä toitota sitä tällä tavalla. Mutta kuitenkin...

   No nyt sitten lueskelen nuo normaalisti läpikäytävät blogit tuolta suosikeista ja sitten takaisin "vincin" pariin.

   Musana sitä samaa