Sairasloma iski takaapäin. Sattui pieni työtapaturma. Nyt sitten istun kotona pariviikkoa oikea nilkka "paketissa" . Paketin nimi on näköjään AIRCAST. Hyppäsin pakettiauton takakontista ulos kannatellen pahvipaketissa olevaa polkupyörän toista päätä. Enkä huomannut jalkakäytävän reunakiveystä. Siitä kellahdin kadulle kyljelleni ja katsoin kivusta selvittyäni oikeaa nilkkaa kummissani. Se oli vääntynyt ihmeellisesti jalkapohja sisäänpäin. Onneksi ei löytynyt ainakaan alustavasti murtumaa, vaikka kolme lääkäriä  ennen röntgeniä olivat varmoja siitä, että murtuma siellä on. Yksi jo varoitteli puukottamisesta.

   No nyt ei sitten taas pyöräillä vähään aikaan. Painonhallintakin tuntuu karkaavan käsistä totaallisesti. Nyt tuo liikunta jää aivan minimiin. Hyvät neuvot olisi nyt tarpeen. Kyynärsauvoila liikkuminen ottaa taas olkapäihin. Yhdellä jalalla hyppiminen ottaa polveen. Molemmissa ongelman tekee nivelrikko. Onneksi ei vielä masenna, mutta kyllä sekin vielä tässä varmaan iskee kun huomaa kuinka avuton sitä on. Yrittäkääpä vain kantaa edes vesilasia yksijalkaisena. JNE: Valivalivali.

   Susu: Satuin vain kohdalle sopivasti ja oli yksin kotona. Digikameralla on niin helppo napata noita kuvia ja siirtää ne koneelle. Olisi noista saanut paremmatkin kuvat kun olisi käyttänyt enemmän aikaa sommitteluun ja harkintaan. Ovatpa ainakin sponttaaneja kuvia. Työpäivä oli mitä oli. Sehän oli jo tuolla ylenpänä tekstissä. Tarkemmin aluesairaalasta kerron myöhemmissä jutuissani. Se oli luku sinänsä!

   Tanssahteleva Pantteri: Paju onkin iso ja komea. Jotkut naapurit on joskus kylläkin valitelleet niitä siemenhahtuvia mitä siitä lähtee lentoon. Tänävuonna niitä lähteekin tosipaljon niinkuin tuosta kuvastakin voi päätellä. Kukinto on komea. Kataja kärsi muutama vuosi sitten kylmästä ja on nyt aika huonossa kunnossa. Ei varmasti palaudu koskaan entiselleen. Hopeakuusi istutettiin Vuonna -87 muistaakseni. Silloin se oli tuommoinen puolitoista metrinen ja nyt alkaa olla vissiin jo toistakymmentä metriä pitkä.

   Mummeli: Talommekin on rinnetaloja. Siis kaksikerrosta. Tietsikka on täällä alakerrassa. Tällä hetkellä sattuneesta syystä hiukan hankalat nuo portaat.

   Musana taas Anna Netrebko