Samaa rataa tässä pyöritään. Mitään erikoista ei pääse tapahtumaan kun vaan istun kotona koipi suorana yläviistoon. Ei tuo ihan niin hyvin kuitenkaan tunnu paranevan kuin eilen näytti. Aamulla linkkasin ilman lastaa vessaan ja sattui niinmaan perk...... Anteeksi tuo sanonta. en yleensä pahemmin kiroile, mutta ottaa tää pikkasen välillä hermoon. Niin jalassa kuin päässäkin. Tuskin viikon päästä töihin mennään. Kyllä saa tapahtua paljon. Ja kun ottaa huomioon, että tää on työtapaturma, niin puolikuntosena en varmaan töihin lähde. Ja nää kylmät ilmat vielä ottaa tuohon koipeen vielä enemmän. Sitä paleltaa kokoajan vimmatusti. Villasukka on kokoajan jalassa, mutta tuo kylmä tulee vissiin sisältäpäin. Ei siihen auta mitkään vaatteet.

   Oli kyllä hyvä ilme sillä asiakkaalla, kelle sitä fillaria vietiin, kun tää sattu. Mä ensin kirosin  oikein kunnolla ja sitten loihe lausumahan:" Anteeksi, ei sais näin asiakkaan kuullen kiroilla". (Tai jotain sinne päin) Ja sitten nauratti itseänikin.

   No tuo "Da Vinci koodi" tuli luettua. Olihan se ihan mielenkiintoinen kirja. Tuota Tolstoita aloitin, mutta nyt tuntuu, etten oikein jaksa enää keskittyä lukemiseen. Taidan siirtyä tuohon Civilisation-pelin pariin.

   Ei musaa