Sauvat jätin jo nurkkaan. Pidän jalassa tuota lastapakettia toistaiseksi. Helpottaa liikkumista huomattavasti. Jalka ei ole enää ylisyötetyn porsaan näköinen. Nyt se ehkä muistuttaa kilon muovipussia jonne on tungettu kahdenkilon broileri. Varpaat on kuin prinssinakit. Tää oli ulkomuoto selitys. Värit on sitten aivan oma maailmansa. Taitaa löytyä tuolta kaikki normaalit ja epänormaalit mustelman värit kaikissa vivahteissaan. Mutta, taas kerran, kyllä se siitä.

   Ulkona on satanut vähänväliä ja aurinko pistäytyy aina välistä kurkkaamassa. Tuulee ja välillä ukkonen jyrähtelee. Nyt just alkoi taas sade. Taivas on harma ja silmissä oikein pimeni. Ja tietenkin on kylmää. Täytyy vain uskoa, että kyllä se kesä sieltä tulee. Jospa sitten kesälomalla(10.7-6.8 ilmeisesti) on lämmintä.

   Tänään olen istunut sisällä ja lukenut "Da Vinci koodia". Vaikkei tuollaiset kirjat yleensä kiehdo, niin tuosta on vaikea päästä irti edes hetkeksi. Täytyy myöntää. Vei mukanaan. Taidanpa siis siirtyä takaisin kirjan pariin.

   Ei musaa