Nyt on fiilingit sellaiset, että aijon yrittää ajaa autolla tonne kirjastoon. Tarvitsen jotain uutta ja kevyttä luettavaa. Tällä hetkellä kun tekemisen vaihtoehdot on vähäiset. Telkkustahan ei tule oikeastaan mitään katsottavaa koskaan saati sitten päivisin. Useaan kertaan luetut omat kirjat ei jaksa nyt kiinnostaa. Eikä tässä tietsikallakaan jaksa kokopäivää istua. Voisi tietenkin suunnitella noita lasitöiden malleja, mutta nyt puuttuu inspis. Sellaisen mä tartten ennenkuin tulee kivan näköistä mallia. Olen vissiin hetken ihmisiä, ainakin ton suhteen. No jos kohta katsois reissua kirjastoon. Täällä on kyllä aika hyvä tuo kirjasto kun ottaa huomioon kunnan koon.

   Äsken levittelin tuohon kipeään koipeen zinaxiinin kylmävoidetta. Itseasiassa levittelin sitä kaikkiin kipeytyneisiin lihaksiini myös. On tosiaan ruvennut löytymään käyttämättömiä lihaksia. Samaten nuo painon vastaanottavat nivelet tuppaavat kipeytymään. Onneksi tuo kipulääke tuntuu tehoavan nopeasti. Olo kohenee aina10-15 minuutissa ottamisesta. Näin aamulla tuo koipi onkin kipeimmillään. Päivällä saa otettua lääkkeen sopivin välein. Yön jäljiltä menee hiukan pitkäksi tuo väli.

   Niinkuin odottaa saattaa mitään erikoista ei pääse tällähetkellä tapahtumaan mulle. Yhtä sairaskertomusta vaan. Elikkää valivalivali! Sori vaan lukijani.

   Susu: Niin vaikeeta se välillä on pyyttää sitä apua vaikka tietääkin sitä aivan varmasti saavansa. Tuolla vaimolla on vaan niin pitkät työpäivät muutenkin. Ei viittis rasittaa lisää. Mutta pakkohan se tässä tilanteessa on.

   Marja: Kyllä tätmä tästä. Hiljakseen. Otetaan vain päivä kerrallaan.

   Äijä: Puccini on kyllä mulle ehdoton suosikki oopperan puolelta. Ja "Tosca" se kaikkein mieluisin. Tänään aattelin kuunnella Tshaikovskyn "Jolandan". Vaikka korvakuullokkeilla. Klassinen musa on mukavan rauhoittavaa tässä nykyajan sähellyksessä ja kiireessä.

   Hymy: Kyllähän nää blogit ajanvietteestä käyvät. Vievät vaan helposti liikaa aikaa. Siksi mä nykyään käynkin vaan määrätyillä blogeilla ja muilla hyvin satunnaisesti. Ei lisäänny liikaa tuo blogeilu. Jää muuten tuo elämä elämättä. Ja kyyllähän tääkin tietsikalla istuminen rasittaa  ranteita ja olkapäätä. Ei tuo minun pöytäergonomia ole ihan kohdallaan.


   Jotain hauskaa tähänkin pitäis keksiä kirjoitettavaksi. Niin... Katselin tuosta töllöstö muutama ilta sitten tullutta CSI NY:tä ja siinä pisti silmään tahaton mainosmoka. Ohjelmassa näytettiin viimeksi ennen mainoskatkoa palanut auto sisällä palanut ihminen ja mainoskatko alkoi mainoksella:" ohjelmassa mukana... valugrilli"

    Että semmosta tälläkertaa.

    Musana Anna Netrebko