Viime yönä ajelin taas töihin. Homma jatkui siitä mihin kolmeviikkoa sitten jäätiin. Ensimmäiseksi tietokone ei inahtanutkan. Heiluttelin hiirtä. (ko. konetta ei sammuteta koskaan) -Ei tapahtunut mitään. näpyttelin näppäimiä. -ei tullut monitoriin kuvaa.- Katselin ihmeissäni... Kas, eihän siinä ole virtaakaan. No sormet virtanäppäimelle. Ei käynnisty. Siinä vaiheessa alan huolestua. -Johto on kiinni seinässä. No johto irti koneesta. -Takaisin kiinni ja virtanäppylää taas sormeilemaan. -Ei mitään.??..?... No ei sitten. En pysty tekemään muuta koneelle, enkä ensimmäistä työtehtävääni. Mielenkiintoista.... No sen mukana ei pysty kaikki muutkaan tekemään kaikkia hommiaan. No menen muihin töihini... Noin klo 05.30 soi puhelin. "Mulla on kuumeeta 39 astetta, entuu töihin" Yksi kuski soittelee. Minä painelen tutkimaan työvuoro listaa. Just joo. Vuoro 1 siis puuttuu... Toi kaveri osaisi sen... hän on lomalla ei siis tuu... Tuo toinenkin osaa sen vuoron...hän on pitkällä sairaslomalla... Töissä siis ei oo kukaan joka osisi sen. ????? No kohta soitan esimiehelle. Hän saa järjestää niin koneet kuin miehetkin. Minä luovutan. Lopuksi sitten olen itsekin tekemässä ko. vuoron aamua. En vaan tiedä siitä yhtään mitään. Vuoron tehtävä listaakaan ei saada kun se tietsikka on sökö. Ei muuta kuin näppituntumalla. Ensiyönä sitten kuulen kuinka se meni. Ja tietsikat muka helpottavat meidän hommia!!! Muuten aamu meni kutakuinkin mukavasti. Luulen kyllä että ylimääräiset hommat tuli tehtyä ihan asianmukaisesti.  Nyt sitten osaan ilmeisesti senkin vuoron ensimmäiset hommat. Mulla vaan ei ole kuorma-auton ajokorttia. Voin siis tehdä vain osan sen vuoron hommista.

   Nyt olen nukkunut jo päikkärit. Tulikin nukuttua aika sikeästi. Kolmetuntia meni unia katsellessa. Lomalla totuin aivan erillaiseen vuorokausirytmiin. Valvoin tuonne yhteen yöllä ja heräsin aamulla kahdeksan ja yhdeksän välillä. Eilen menin nukkumaan jo klo 21.30. Yöllä siis herätys oli klo 03.20 ja työvuoro alkoi klo 04.30. Tää on taas tätä!

   Uskalsin pyytää esimieheltä sitä uutta lomaakin ensiviikoksi. Hänen ekat sanansa oli:" Sähän tulit just kolmenviikonlomalta!?!?!  Et saa!!"  Pitää varmaan kysyä huomenna uudestaan. Jos vaikka sittenkin... ;)

   Musana Anna Netrebko