Viikonloppu lähestyy. Suomalaisittain aika kiinnostava. Kaurismäki Cannesissa, Leijonat Latviassa ja Lordi Ateenassa. Niinkuin jälkiviisaat äsken töllössä sanoivat. Mahdollisuus triplaan? No siihen ei kukaan varmasti usko, mutta onhan se kiva toivoa. Tuskin tulee yhtäkään. Tässä suhteessa olen pessimisti. Kunhan nyt tulisi hyviä sijoituksia,  niin olisin tyytväinen. Ei saa liikaa vaatia. Voi vain kuvitella mikä rieha siitä syntyisi, jos noissa kahdessa(Leijonilla ja Lordilla) kävisi hyvä mäihä. Senaatin torilla olisi varmasti kaikkien aikojen juhlat. Aina voi toivoa!!!

   Kyllä tuo koipikin tuosta kuntoutuu. Helpompi on jo kävellä. Onhan tuo nilkkatuki vielä jalassa. Portaathan se on kaikkein hankalin osuus. Mutta eteenpäin mennään.

   Äijä: Kyllähän tuo ensimmäinen kipale on juuri tuo Handelin Hallelujah. Tämä on tälläinen 3 cd:tä sisältävä boxi, jossa on muidenkin säveltäjien uskonnollisia kuoroteoksia. Oikein rauhallista ja kaunista musiikkia. Mieltä rauhoittavaa. Lainasin kirjastosta ja kopsasin hävyttömästi tietsikalle. Tässä tätä on mukava kuunnella.
          Tällä hetkellä jostain syystä ei maittanut tuo Tolstoi. Aloitin sen lukemisen, mutta jotenkin töksähti. Ehkäpä tuo nimenomainen kirja itsessään ei sytyttänyt.  Monet tälläiset klassikot vaativat, ainakin mulla, täydellistä rauhaa ja eihän sitä täällä kotona ole. Nuo hoitomuksut kyllä pitävät siitä huolen.

   Marjo: Ei ollut tarkoitus vakoilla sun asuntoa, mutta äitisi halusi tietää kuinka paljon tommoset asunnot maksavat ja tein haun suunnilleen vastaavasta. Sattui vaan kohdalle tommonen lähes oikea kohde.

    Musana tuo hallelujah boxi