Vettä sataa. On satanut lähes koko yön. No kyllähän tuo tekee hyvää luonnolle. Jos se siitä vihdoinkin tuo kesä alkaisi. Ja jos vaikka nyt vihdoinkin lämpenisi.
 
    Eilen en tehnyt sitäkään vähää mitä edellisinä päivinä. En avannut kirjaa edes. Pelailin hiukan civiä ja olin vaan. Jalka tuntui taas vähän paremmalta. Näin aamuisin se on kipeämpi. Laitoin taas tuota Zinaxinin kylmävoidetta. Se helpottaa aina aika nopeasti. Vähentää vissiin turvotusta jalasta. Ilman lastaa jalassa en voi kävellä kuin just vessaan. Portaita en voi edes ajatella. Lastan kanssa voi mennä suht'hyvin ylöspäin kun menee varovasti, muta alas kulku on hankalaa.
 
   Tänään sitten jännitetään taas leijonia. Kuinka käy Tsekkejä vastaan? Hyvällä säkällä loppuottelussa on Suomi-Ruotsi. Siinä olisi taas katsomisen paikka.
 Lordikin on tänään taas esillä. Veikataan sijaa 3-7. Se olisi jo aivan loistava sijoitus. Tuntuu kyllä huvittavalta tuo haaste käräjille satanismista. Kun kattelee noita puolialastomia misukoita joita siellä pyörii lavalla alusvaatteisillaan. Haastajien joukossa on mm. Kreikan naistiedemiehet niminen järjestö. Ajaisivat edes naisasiaa. Voihan vitsi. Taitaa olla tieteellisyys kaukana tuossa porukassa. Ensin pitäisi ottaa selvää ennenkuin menee nolaamann itseään.

   Mutta illalla jännitetään. Kunpaakin. Leijonia ja Lordia.

   Musana Hallelujah