Aikaani tässä kuluttelen. Ei oikeastaan mitään asiaa. Laitetaan vaikkapa muutama eilen tästä pihasta ottettu kuva koristeluksi tänne.
    107740.jpg

    107741.jpg
  
   Noista voisi päätellä meidän pihan olevan kuin viidakko, mutta sopivat kuvakulmat hämäävät. Ei tämä ihan noin rehevä ole.
 
   Kuvia pienentelin tommosella ohjelmalla kuin Irfanview. Pieni, ilmainen, helppo ja yksinkertainen ohjelma. Sopii tälläiseen pienentämiseen ja terävöittämiseen. Ja lataaminen vuodatuksen kuvagalleriaankin menee huomattavasti nopeammin. Suosittelen.

   Susu ja Äijä: Tällä mun kameralla on tosiiankin helppo ottaa noita makrokuvia. Tässä on tommonen supermakro ominaisuus. Se tarkentaa vaikka linssi olisi kiinni kohteessa. Valo ei vaan aina sitten riitä kun tuo linssi itse aiheuttaa varjon.
   Makrokuvaus on aina kiinnostanut mua. Filmikameran aikoina(mulla on vieläkin järjestelmäkamera  objektiiveinen) en vain laiskuuttani jaksanut perehtyä hankalaan valotukseen ja muihin ongelmiin. Digiaika on tuonut helpotuksen noihinkin ongelmiin.
   Hymy: Se eilisen postauksen alin kuva on sempramännyn kukinto. Keltaista siitepölyäkin yritin pölläyttää ja kuvata vastavaloon, mutten onnistunut. Pitäs olla jalusta niin voisi onnistua.
   Kommenttilootaa suurensin kun siitä joku valitti, että on surkeen pieni. Explorerilla se on vissiin vieläkin pieni, mutta tuliketulla liiankin suuri. :)

   Tuolla aikaisemmin Tohtorix pyysi muistuttamaan illan teemalla olevasta ohjelmasta. Tänään siis teemalla Anna Netrebko klo 21.00. Suosittelen kaikille ooppperan ystäville ja miksei muillekin.

   Musana virsiä sinfonisesti