Onpas käynyt näköjään vilske täälläkin, niinkuin varmasti muillakin kuvatorstai osallistujien blogeilla. Kommenttejakin on näköjään tullut ihan kiitettävästi.
  Marian kanssa ollaan paketissa molemmat. Paranemisia hänellekin.
  Äijälle: Kaksijakoinen on mielikin. Pitäs levätä ja rentoutua, mutta rentoudu nyt tällä koivella.
  Valpuri: Kyllä se pullo oli tälläkertaa ihan vaan rekvisiittaa. En mä nyt vielä aamuyheksältä kaljottelemaan ala. Itse asiassa on tuota lääkitystä koiven takia ollut ihan lääkärin määräyksestä sen verran, että tähän 6:een viikkoon en ole juonut kuin kaksi lasillista konjakkia alkoholi pitoisia juomia. Jaa, taisi yksi lonkero mennä sauna juomana kerran.
  Hurina: Hassusti kävi jo lähes 6 viikkoa sitten. Huomenna taas lekuri ja voi olla etten vieläkään töihin pää..joudu. Mutta pikku hiljaa. Kyllä se siitä.
  Tuija: Jos ihan rehelliseksi heittäydyn, niin täytyy kyllä myöntää tuon positiivisuuden olevan välillä kaukana nyky olotilasta. Toi koipi ottaa välillä päähän tosirankasti. Mutta tulihan tuostakin tuo kuva positiivisuuden puolelle. Ja tänään kyllä saunasta otan ihan kaljan ja jopa puolilitraisen lahjapullon... Saku sellaisen. ;)
  Antti: Oikeassa olet. Tausta on liian sotkuinen. Harmittelin jo kameran läpi sitä katsoessani. Tän koiven kanssa en vaan jaksanut etsiä rauhallisempaa taustaa ja nappasin sen siltä istumalta. Halusin kuvaan sellaisen hiukan "terassimaisen" kesäkuvan tuon kipeän koiven kanssa. Olisi vaan pitänyt ottaa jo heti tapahtuman jälkeen. Olisi plussana ollut vielä "jalkapallomainen" turvotus.
  Geetzu: Kukkaa ei ollut vaikea löytää ihan omalta pihalta. Ton "paketin" kanssa ei nurmikkoa pääse pahemmin leikkelemään. Lisäsin muuten blogisi omiin suosikkeihin. Tämän aamuinen tytön kuva sai sielun väräjämään. Täynnä tunnetta ja syvyyttä.
  Susu: Kiva jos toi optimismia mieleen. Kyllä tämä tästä jo alkaa paranemaankin. Tausta on häiritsevä niinkuin tuolla jo Antille myönsinkin. Mutta vaikea muuttaa. Suunnan vaihtaminenkaan ei olisi auttanut...Ehkä. En tiedä. Vastavaloon en oikein tahtonut lähteä kuvaamaan tätä otosta. ja maisema ei sielläkään olisi ollut paljoa parempi. Grilli ja muuta krääsää. Kalusteiden siirtäminen näillä koivilla ei yksi olisi onnistunut.
  Blogisisko: Jotain hyvää tästäkin. Jollei muuta niin tämä kuva mahdollisuus. Itseasiassa harkitsin jo jotain vastaavaa kuvaa "minun" kuva sessioon. Silloin jätim vielä hautumaan.
  Tohtorix: Karhu se on mieleiseni olut noista kotimaisista. Tummempi ja vahvemman makuinen. Nuo muut tuppaavat olemaan liian pliisuja. Ja kyllä se koipi siitä pikkuhiljaa paranee. Tuppaa vaan joskus kestämään nämä.  Sinähän sen tiedät. Ja kesästä nautitaan kunhan tuo koipi sen sallii.