Kyllä se tuo flunssa on tosi sitkee. Joo. En olekaan vuosiin ollut näin kipeä. En edes muista koska olisi ollut näin pahaa flunssaa. Vaimolla ollut jo toista viikkoa ja ei meinaa hellittää. Mutta ei nyt aina valiteta.

   Kiitos kommenteista taas.Tuo tyttären koira on norjanharmaahirvikoira. Melkein puhdas rotunen. Korvat on lurpallaan, vaikka pitäs olla pystyt ja vissiin hiukan pienenpi kuin "puhdasoppineet". Luonteeltaan aivan upea ja ihana koira. Heti tuli tuo häntä mieleen tuosta pyöreä tehtävästä. Kuvaaminen vain ei ollut helppo. Koiruus ei tykkää salamasta ja mikäs sen heiluvan hännän pysäyttäs. Sisällä kun jouduin kuvaamaan.

   Laitetaan tänne nyt vähän kauneuttakin kesän edistymisestä.100245.jpg   Hopeakuusi kukkii

100248.jpg
 "Orvokkini tummasilmä" lauleskeli jo äitini aikanaan

100252.jpg
 Tämän pensaan nimeä en edes tiedä. Meidän pihalta kuitenkin.

   Tyttö vähän moitti, että mun pitäis pienentää nää kuvat jollain toisella ohjelmalla omalla koneella, kun tulee muuten niin huonoa jälkeä. Kyllähän se totta on. Huomasi varsinkin tuossa edellisen kuvatorstain(minun) kuvassa tuon sahalaidan suorissa viivoissa. Minä vaan olen niin laiska ja saamaton. En viitsi hukata aikaani semmoseen. Tietenkin olisi kohteliaampaa lukijoitani kohtaan saada mahdollisimman hyvää jälkeä. Täytyy harkita asiaa.

   Jos nyt jatkaisi tätä potemista. Niin koiven kun tuon flunssankin kanssa.

   Musana Anna Netrebko