Kävinpä taas hakemassa lisää sairista tuon jalan takia.Loma kestää nyt 10. heinäkuuta asti ja silloinhan mulla on taas ortopedilla käynti. Jalan kunto vaihtelee. Ehkäpä tuo vaihtelu johtuu siitä miten otan noita särkylääkkeitä. Kokeilin sentään leikata hiukan tuota nurmikkoakin. Itsevetävän leikkurin perässä kävelin tässä tasaisella osuudella pihalla. Ei se jalka oikein tykännyt. Kyllä oli illalla jäykempi ja aristavampi. Tulleekohan tuosta enää kalua koko koivesta? Voisinhan minä vaikka jo omasta puolestani jäädä vaikka eläkkeelle. Kohta tähän tekemättömyyteen rupeaa jo tottumaan. Tulee paineita sitten kun joutuu töihin.

   Mökillekkään en ole päässyt. Poika siellä kävi kavereidensa kanssa. Nestekaasujääkaappi sanoi sopimuksensa irti. Onpa niillä sitten hintaa. Katseltiin vaimon kanssa tuolta kaupungista noiden mokomien hintoja. Halvin  tarjous 146 litraisesta oli 800 €. Johan nyt sähköisen jääviileäkaapinkin saa halvemmalla. Täytyy kai se vaan siitä huolimatta ostaa. Rahanmenoa EI voi estää.

   No muuta ei olekaan oikeastaan tapahtunut. Hiljaisia ne sairispäivät on. 
 
   Kävihän tuo poika sentään kotona. Auttoi kantamisessa kun tytär muutti tuolla  uuteen asuntoonsa. Tuotiin sieltä astianpesukone tänne meille talteen. Annoin pojalle polkupyöräni aluksi lainaan ja jos tykkää niin pitäköön vaikka kokonaan. En mä nyt sitä tässä hetkeen tartte. Kunhan hoitelen tän koiven kuntoon ja pidän perään kesäloman, niin ollaan jo lähellä syksyä.

   Musana virsiä sinfonisesti